Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een energieaanbieder die alles regelt via internet. Hierdoor kan Energiedirect.nl zeer voordelig energie leveren. Energiedirect.nl heeft meer dan 600.000 klanten. Daarmee is energiedirect.nl de grootste online energieaanbieder van Nederland. Van alle energieaanbieders is Energiedirect.nl de vierde grootste.

Bent u reeds klant van Energiedirect.nl. of overweegt u om klant te worden van Energiedirect.nl. Neem dan altijd de moeite om de energietarieven van alle energieaanbieders te vergelijken.

2 gedachten over “Energiedirect.nl”

 1. Ik ben telefonisch benaderd door energiedirect.nl voor omzetting naar energiedirect. Ik zie hier gen enkele vote staan! Betekent dit dant energiedirect de zaken toch wat mooier voorstelt dan ze zijn??
  Ik heb net op hun website gekeken en ze bieden een packet van gas+electriciteit aan, maar ik heb helemaal geen gas!
  Graag reactie

  Beantwoorden
  • Beste Elly,

   Deze website bestaat nog niet zo lang. Daarom zie je hier ook nog geen reacties en votes. Je hebt dus de eer om de eerste te zijn.

   Bij Energiedirect kun je ook alléén stroom afnemen. In onze prijsvergelijker kun je de pakketten bekijken met alléén stroom. Bij het maken van de berekening kun je filteren op alléén stroom pakketten.

   Beantwoorden

Plaats een reactie